Recensies

Recensies

Cliënten over praktijk Sweet Harmony:

“Na in mijn leven 4 psychologen te hebben versleten en nog een aantal andere therapeuten, waarbij de laatste psycholoog aangaf mijn problematiek niet te kunnen oplossen ben via Google bij Ralph terecht gekomen. Het probleem is dat ik een vrij rationele denker ben en vrij veel inzicht heb in wat mijn problemen zijn en waar dit vandaan komt. Cognitieve gedragstherapie heeft mij niks geholpen omdat ik vanuit automatisme de methodiek ontrafelde en altijd “de wat als” vraag had, waardoor het geen verbetering opleverde. De gesprekken met Ralph waren voor het eerst eens verhelderend, waar psychologen jou laten praten waardoor jij het gesprek stuurt, is Ralph doortastend en weet zonder dat jij hem aanreikt wat te zeggen de vinger op de zere plek te leggen. Soms is dit nogal confronterend. Tijdens de hypnose sessies, 3 in totaal, is er gegraven in mijn jeugd en mijn manieren van denken die hier het gevolg van zijn. Na de 3e sessie kan ik zeggen dat ik een soort van rust heb gevonden. Dwangmatige gedachten die ik had zijn verdwenen, ik heb eindelijk het gevoel dit een plek te hebben kunnen geven. Ik raad iedereen dan ook aan die met problemen rondloopt, zeker als je bewust ben van de problematiek maar geen uitweg weet, een keer een sessie bij Ralph te proberen.”

~ Raymond

 

“Ralph’s zachte en sterke aanwezigheid zorgen voor een veilig gevoel vanwaaruit je de diepere lagen in jezelf kunt gaan ont-dekken. Hij geeft leiding, maar laat je jouw eigen tempo bepalen en heeft respect voor het proces zoals het zich ontvouwt. Ik vond het heel fijn om te merken dat Ralph “mee” kon reizen met mijn beelden en beleving, en zich daarop kon aanpassen, terwijl hij toch voor een anker zorgt waar je altijd bij terug kunt komen. Hij faciliteert hiermee een mooie ruimte vanwaaruit heling zich kan openbaren.”

~ Lisanne

 

“Afgelopen zondag had ik een workshop over zelfhypnose van Ralph Sweet. Dit vond plaats op een prettige locatie (De Bewustzijn School) in een ontspannen sfeer. Ralph heeft een fijne, rustige energie en de workshop was goed opgebouwd en leerzaam.”

~ N.Y.

 

”Mijn ervaring met hypnotherapie bij Ralph is erg fijn geweest. Mede hierdoor heb ik de kracht in mezelf weer hervonden. Ralph als therapeut is erg kundig en betrokken en hij laat je via de hypnotherapie en de gesprekken jezelf weer hervinden. Ik zal hem bij iedereen zonder twijfel aanbevelen.”

~ Jacqueline

 

“Vandaag heb ik mee gedaan aan een meditatie van Ralph mijn collega hypnotherapeut. De manier waarop hij sprak gaf me erg veel rust en hij volgende mij, of ik volgde hem, ondanks dat het een groepsmeditatie was, heel erg goed. Wat hij zei en het tempo sloot perfect bij mij beleving aan. Ik heb vele inzichten gekregen en heb me in lange tijd niet zo ontspannen. 
De meditatie ging over in contact komen met je essentie en dat heb ik ook gevoelt. Aan het eind van de meditatie voelde ik me liefdevol en energiek en realiseerde ik me dat ik (moeder)liefde kon geven zonder dat het ten koste gaat van mezelf.

Ralph heeft een fijne aanwezigheid waarvan je de energie voelt al voordat je mee doet aan zijn les. Kortom, een absolute aanrader!”

~ Alev

 

“Mijn sessie met Ralph was mijn allereerste ervaring met hypnotherapie. Best spannend, maar Ralph wist mij door zijn heldere uitleg meteen gerust te stellen. Tijdens de sessie weet Ralph precies de juiste vlakken te behandelen om mijn probleemvraag te onderzoeken. Zijn stem is zeer prettig en rustgevend om naar te luisteren, je voelt dat hij de tijd voor je neemt en dat jouw gevoel er mag zijn. Hij pakt precies op de juiste momenten de door jouzelf aangegeven woorden die je nodig hebt om te horen. Ook voelt hij heel goed aan wanneer je worstelt, blokkades voelt of iets lastig kunt visualiseren. Door zijn hulp en technieken kom je de sessie erg goed door en zelfs als je denkt dat alles goed voelt, voelt hij aan dat er nog een laag te ontdekken valt waardoor je echt een paar stappen verder komt. Ik voelde mij na de sessie dan ook echt een stukje ‘gegroeid’. Een bijzondere ervaring die ik iedereen kan aanraden als je eens écht naar binnen wilt en durft te kijken.”

~ Raquel