Evenementen

8-weekse Mindfulness Training (MBSR/MBCT)

Data: 4, 11, 18, 25 Januari 2022 – 1, 8, 15, 22 Februari 2022 van 19:00-21:00 uur. Terugkomdag: 1 Maart 2022 van 19:00-20:30 uur.

Pieker je veel? Heb je last van angsten of slaapproblemen? Wil je graag minder stress ervaren? Je beter leren concentreren en je prestatievermogen verbeteren? Wil je graag leren je beter te ontspannen? Je zelfbeeld en zelfvertrouwen vergroten? Wil je graag leren meer in het hier en nu te leven?
Dan is deze Mindfulness Training wellicht wat voor jou!
 
Wat is Mindfulness? Mindfulness wordt omschreven als ‘de bewustheid die ontstaat door doelbewust aandacht te geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen’.
Die bewustheid biedt ons een heel andere manier om ons leven te leiden en om te gaan met onze emoties, onze stress, onze gedachten en ons lichaam.
Via Mindfulness kun je je bewuster worden van de realiteit van het moment (in het hier en nu zijn) en de keuzes die je tot je beschikking hebt. Je leert met meer bewustheid te handelen, en wordt bewuster van onderlinge verbanden tussen externe gebeurtenissen, je gevoel, je gedachten en je gedrag. Daarnaast leer je dat je de dingen kunt zien zoals ze op dit moment feitelijk zijn en dat je ze kunt laten zoals ze al zijn.
 
Deze 8-weekse training zal bestaan uit: theorie, lichaamsgerichte oefeningen, meditatieoefeningen, aandachtsgerichte oefeningen, het bijhouden van een persoonlijk logboek, het verwoorden en uitwisselen van ervaringen.
Je ontvangt: een werkboek, digitale (audio-)bestanden, professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen).
  
[Aanmelden]
Meld je aan via: info@sweetharmony.nl of bel naar: 06-29399818.
 
[Data & Tijden]
4, 11, 18, 25 Januari 2022 – 1, 8, 15, 22 Februari 2022 van 19:00-21:00 uur. Terugkomdag: 1 Maart 2022 van 19:00-20:30 uur.
 
[Investering]
€360,- (mogelijkheid tot betaling in max. drie termijnen).* Incl. een werkboek, digitale (audio-)bestanden, thee/koffie/water, en professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen). 
* Bij een aanvullende zorgverzekering kan een deel van de kosten vergoed worden. Raadpleeg voor de zekerheid even je polis bij jouw zorgverzekeraar. 
** Als je je vóór 1 December 2021 aanmeldt geldt een early-bird korting. In plaats van €360,- betaal je dan €320,-.                                       
 
[Locatie]                                                                                                                                      

Praktijk ‘Sweet Harmony’ – Benny Goodmanstraat 36, 1311 RA, Almere.

[Beschikbaarheid] Er is ruimte voor max. 5 deelnemers, dus wees er snel bij!

Vriendelijke groet,

Ralph

 

 

2-Daagse Workshop ‘Zelfhypnose – de sleutel tot het onderbewuste’

Datum: 5-1-2020 en 19-1-2020 van 10:00 – 14:00 uur

Inhoud en praktische informatie:
Alle hypnose (trance) is zelfhypnose. Hypnotherapie en zelfhypnose is een prachtige methode om je eigen hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke klachten. Bij zelfhypnose, hypnotherapie en meditatie wordt een verhoogde staat van focus bereikt, waardoor het selectief denken wordt geactiveerd. En hierdoor wordt je ontvankelijker voor suggesties. Als we niet ontvankelijk zouden zijn voor suggesties, zouden we ook niet kunnen leren. Ieder mens leert dus middels suggesties, en kan zich hierdoor ontwikkelen. In mijn workshop zal ik uitleg geven over: hypnotherapie; hypnose/trance; de verschillen tussen hypnose/trance, zelfhypnose, meditatie en visualisatie; waarvoor en hoe je zelfhypnose kunt toepassen.

Daarnaast zullen we oefenen met:
– in een trancetoestand komen en deze verdiepen
– een eigen ingebrachte klacht of probleem
– inzicht krijgen in en oefenen met de kracht van je eigen gedachte en de kracht van suggesties

Naast deze theorie en het oefenen met zelfhypnose zal er ook d.m.v. korte (geleide) meditatieoefeningen aandacht worden besteed aan het ervaren van je lichaam, geest en ziel. Mede hierdoor kun je inzichten verwerven die ten grondslag kunnen liggen aan een ‘vernieuwing’ van jouw Zijn. 

Ben je geïnteresseerd om deze theorie en praktische tools te ervaren en zelf te leren gebruiken, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan info@sweetharmony.nl met de vermelding ‘Zelfhypnose workshop’. Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid om een deel van de kosten te declareren.
Wanneer persoonlijke onderwerpen meer aandacht en begeleiding nodig hebben, wordt de mogelijkheid geboden voor individuele sessies. Dit kan na afloop van de workshop met mij besproken worden.

Er zal thee, water en fruit tot je beschikking zijn, zodat jij alleen maar je lunch hoeft mee te nemen, welke genuttigd kan worden in de (korte) pauze.

Deelname: €99,- – incl. een hand-out.
Waar: Praktijk ‘Sweet Harmony’, Benny Goodmanstraat 36, 1311 RA  Almere.

Ralph Sweet – hypnotherapeut en psychosociaal therapeut
www.sweetharmony.nl/ tel.: 06-29399818

 

Kom tot jezelf – geleide meditatie en visualisatie

Sinds lang is mijn aandacht en interesse voor de mens, zijn/haar gedachten, emoties, overtuigingen en gedragingen groot. Het feit dat er een diepere laag in de mens aanwezig is, heeft me echter steeds meer doen beseffen waartoe een mens in staat is.

Tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut en Mindfulness (MBSR/MBCT) trainer kwam ik steeds meer in aanraking met ‘mijn binnenste’, mijn onbewuste, mijn ziel.

Tijdens mijn 2,5 jaar waar ik deze geleide visualisatielessen op De Bewustzijn School in Amsterdam heb aangeboden, heb ik gemerkt dat zelfs de mensen met totaal nog geen meditatie-ervaring na regelmatig deelnemen opmerkelijke vooruitgangen boeken in: zelfinzicht, rust/ontspanning, verwerking van onbewuste blokkades, en in (spirituele) zelfverwerkelijking.

In deze ‘magische’ wereld waarin je je bewust kunt worden van je angsten en overtuigingen, maar ook van je talenten en creativiteit, wil ik je graag begeleiden.

Hoe doe ik dat?
In mijn lessen waarin ik geleide meditaties en visualisaties verzorg, kun je heel laagdrempelig ervaren hoe het is om een eigen innerlijke reis te maken. Een innerlijke reis waarbij o.a. de volgende thema’s regelmatig naar voren komen:

* Zelfvertrouwen, zelfliefde
* Chakra healing, het vinden van je innerlijke balans
* Het zuiveren van je energie, rust en ontspanning
* Delenwerk, innerlijk kind reis
* Acceptatie en loslaten
* Terug naar je essentie, verbinden met de elementen

Wat kan het voor je betekenen?
De meditaties en visualisaties zijn een hele fijne manier om je lichaam, je geest en je ziel meer in balans te brengen.

– Dat brengt richting, ontspanning en daadkracht met zich mee.

– Ook dat je jezelf kunt helen en alle hulpbronnen tot een betere ‘jij’ al in je schuilen, kan een leidraad worden in je leven.

Voel je dus welkom om mijn lessen bij te wonen elke maandagavond tussen 19:30 – 21:00 uur.
(Er zal ook tijd vrijgemaakt worden voor uitleg/introductie en een nagesprek)

Wil je liever individueel aan de slag? Kan je bij mij ook terecht voor een 1-op-1 sessie hypnotherapie, afgestemd op jouw wensen/hulpvraag of klacht/probleem.

Aanmelden & Tickets:
– Een losse les kost €7,50
– Een 10-lessenkaart kost €60,-
– Bij de aankoop van een 10-lessenkaart ontvangt u 15% korting op een individuele sessie, of 15% korting op een training/workshop naar keuze.
– Mail voor aanmelding: info@sweetharmony.nl
– Max. 6 deelnemers per les (dus wees er snel bij om je plek veilig te stellen)

🙏🏼Startend vanaf Maandagavond 22-4-2019!!🙏🏼

Warme groet,
Ralph

 

Training ‘Loslaten: van controle naar vertrouwen’

Data&Tijden: Zaterdag/Zondag 30/31-3-2019 en 13/14-4-2019 van 11:00-13:30 uur.

Inhoud en praktische informatie: 

Wanneer je zaken die je in het verleden hebben tegengehouden loslaat, kun je met beide handen de toekomst grijpen!
In een wereld waarin duizenden dingen per dag je aandacht vragen, is leren loslaten bijna een onmogelijke opgave. Constant worden we geprikkeld en komen we in de verleiding om achter die prikkels aan te gaan. Soms kun je het gevoel ervaren dat je geleefd wordt, en de regie van je eigen leven niet meer in eigen handen hebt.
Wanneer er dingen (onverwachts) gebeuren in ons leven, wanneer iemand ons ego krenkt, of wanneer iets gebeurt wat haaks staat op onze eigen waarden en normen, kan het voorkomen dat je hiermee gaat ‘zitten’. Wanneer je hiermee gaat ‘zitten’, raak je eraan gehecht. Het blijft aan je kleven. Dit kan zijn door piekeren, verwachtingen, (soms diepliggende) emoties, en kan in sommige gevallen zelfs tot een (grote) last leiden die je met je meedraagt. Negatieve gedachten, emoties, angsten, het verleden of juist de toekomst kunnen veel tijd en ruimte in beslag nemen in je hoofd, hart of geest. 

Tijdens deze training zullen we stilstaan bij hechting en onthechting, onze waarden en normen, onze identiteitsontwikkeling en spirituele ontwikkeling (zelfrealisatie), en bij het leren verwerken (loslaten) van al deze aspecten die we ‘vasthouden’. 
Doel van de training: Leren loslaten van ‘controle’ en het leren vertrouwen op het leven en jezelf.

Deze 4-daagse training heeft de volgende opbouw/inhoud:
Dag 1: Hechting, waarden en de identiteitsontwikkeling
Dag 2: Onthechting (loslaten), associëren/dissociëren, overtuigingen en belemmerende patronen 
Dag 3: De weg van controle naar vertrouwen (d.m.v. oefeningen vanuit de ACT, Zelfhypnose en Mindfulness)
Dag 4: Vertrouwen op het leven en jezelf (d.m.v. oefeningen vanuit de ACT, Zelfhypnose en Mindfulness)

 

Workshop ‘Zelfhypnose – de sleutel tot het onderbewuste’

Datum: 30-09-2018 van 10:00 – 15:30 uur

Inhoud en praktische informatie:
Alle hypnose (trance) is zelfhypnose. Hypnotherapie en zelfhypnose is een prachtige methode om je eigen hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke klachten. Bij zelfhypnose, hypnotherapie en meditatie wordt een verhoogde staat van focus bereikt, waardoor het selectief denken wordt geactiveerd. En hierdoor wordt je ontvankelijker voor suggesties. Als we niet ontvankelijk zouden zijn voor suggesties, zouden we ook niet kunnen leren. Ieder mens leert dus middels suggesties, en kan zich hierdoor ontwikkelen. In mijn workshop zal ik uitleg geven over: hypnotherapie; hypnose/trance; de verschillen tussen hypnose/trance, zelfhypnose, meditatie en visualisatie; waarvoor en hoe je zelfhypnose kunt toepassen.

Daarnaast zullen we oefenen met:
– in een trancetoestand komen en deze verdiepen
– een eigen ingebrachte klacht of probleem
– inzicht krijgen in en oefenen met de kracht van je eigen gedachte en de kracht van suggesties

Naast deze theorie en het oefenen met zelfhypnose zal er ook d.m.v. korte (geleide) meditatieoefeningen aandacht worden besteed aan het ervaren van je lichaam, geest en ziel. Mede hierdoor kun je inzichten verwerven die ten grondslag kunnen liggen aan een ‘vernieuwing’ van jouw Zijn. 

Ben je geïnteresseerd om deze theorie en praktische tools te ervaren en zelf te leren gebruiken, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan info@sweetharmony.nl met de vermelding ‘Zelfhypnose workshop’. Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid om een deel van de kosten te declareren.
Wanneer persoonlijke onderwerpen meer aandacht en begeleiding nodig hebben, wordt de mogelijkheid geboden voor individuele sessies. Dit kan na afloop van de workshop met mij besproken worden.

Er zal thee, water en fruit tot je beschikking zijn, zodat jij alleen maar je lunch hoeft mee te nemen, welke genuttigd kan worden in de (korte) pauze.

Deelname: €75,- – incl. een hand-out.
Waar: Praktijk ‘Sweet Harmony’, Benny Goodmanstraat 36, 1311 RA  Almere.

Ralph Sweet – hypnotherapeut en psychosociaal therapeut
www.sweetharmony.nl/ tel.: 06-29399818

 

Training ‘Loslaten: van controle naar vertrouwen’

Data&Tijden: Zondag 26/8 – 2/9 – 9/9 – 16/9 van 11:00-13:30 uur.

Inhoud en praktische informatie: 

Wanneer je zaken die je in het verleden hebben tegengehouden loslaat, kun je met beide handen de toekomst grijpen!
In een wereld waarin duizenden dingen per dag je aandacht vragen, is leren loslaten bijna een onmogelijke opgave. Constant worden we geprikkeld en komen we in de verleiding om achter die prikkels aan te gaan. Soms kun je het gevoel ervaren dat je geleefd wordt, en de regie van je eigen leven niet meer in eigen handen hebt.
Wanneer er dingen (onverwachts) gebeuren in ons leven, wanneer iemand ons ego krenkt, of wanneer iets gebeurt wat haaks staat op onze eigen waarden en normen, kan het voorkomen dat je hiermee gaat ‘zitten’. Wanneer je hiermee gaat ‘zitten’, raak je eraan gehecht. Het blijft aan je kleven. Dit kan zijn door piekeren, verwachtingen, (soms diepliggende) emoties, en kan in sommige gevallen zelfs tot een (grote) last leiden die je met je meedraagt. Negatieve gedachten, emoties, angsten, het verleden of juist de toekomst kunnen veel tijd en ruimte in beslag nemen in je hoofd, hart of geest. 

Tijdens deze training zullen we stilstaan bij hechting en onthechting, onze waarden en normen, onze identiteitsontwikkeling en spirituele ontwikkeling (zelfrealisatie), en bij het leren verwerken (loslaten) van al deze aspecten die we ‘vasthouden’. 
Doel van de training: Leren loslaten van ‘controle’ en het leren vertrouwen op het leven en jezelf.

Deze 4-daagse training heeft de volgende opbouw/inhoud:
Dag 1: Hechting, waarden en de identiteitsontwikkeling
Dag 2: Onthechting (loslaten), associëren/dissociëren, overtuigingen en belemmerende patronen 
Dag 3: De weg van controle naar vertrouwen (d.m.v. oefeningen vanuit de ACT, Zelfhypnose en Mindfulness)
Dag 4: Vertrouwen op het leven en jezelf (d.m.v. oefeningen vanuit de ACT, Zelfhypnose en Mindfulness)

 

 

 

 

 

 

//Investering: €159,-.                                                                                                                                             

** Early-bird korting (reserveer je plek voor 20-7-2018 en betaal slechts €139,-.

Incl.: Hand-out met theorie en oefeningen, audio-opnames ter bevordering van het eigen loslatingsproces, lichte versnaperingen, fruit, thee en water.
Max. 12 deelnemers.

//Aanmelden: info@sweetharmony.nl / Tel.: 06-29399818

 

 

8-weekse Mindfulness Training (MBSR/MBCT)

Data: 23, 30 augustus – 6, 13, 20, 27 september – 4, 11 oktober 2018 van 20:00-22:30 uur. Terugkomdag: 18 oktober van 20:00-22:00 uur.

Pieker je veel? Heb je last van angsten of slaapproblemen? Wil je graag minder stress ervaren? Je beter leren concentreren en je prestatievermogen verbeteren? Wil je graag leren je beter te ontspannen? Je zelfbeeld en zelfvertrouwen vergroten? Wil je graag leren meer in het hier en nu te leven?
Dan is deze Mindfulness Training wellicht wat voor jou!
 
Wat is Mindfulness? Mindfulness wordt omschreven als ‘de bewustheid die ontstaat door doelbewust aandacht te geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen’.
Die bewustheid biedt ons een heel andere manier om ons leven te leiden en om te gaan met onze emoties, onze stress, onze gedachten en ons lichaam.
Via Mindfulness kun je je bewuster worden van de realiteit van het moment (in het hier en nu zijn) en de keuzes die je tot je beschikking hebt. Je leert met meer bewustheid te handelen, en wordt bewuster van onderlinge verbanden tussen externe gebeurtenissen, je gevoel, je gedachten en je gedrag. Daarnaast leer je dat je de dingen kunt zien zoals ze op dit moment feitelijk zijn en dat je ze kunt laten zoals ze al zijn.
 
Deze 8-weekse training zal bestaan uit: theorie, lichaamsgerichte oefeningen, meditatieoefeningen, aandachtsgerichte oefeningen, het bijhouden van een persoonlijk logboek, het verwoorden en uitwisselen van ervaringen.
Je ontvangt: een werkboek, digitale (audio-)bestanden, professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen).
  
[Aanmelden] Meld je aan via: info@sweetharmony.nl of bel naar: 06-29399818.
 
[Data & Tijden] 23, 30 augustus – 6, 13, 20, 27 september – 4, 11 oktober 2018 van 20:00-22:30 uur. Terugkomdag: 18 oktober van 20:00-22:00 uur.
 
[Investering] €360,- (mogelijkheid tot betaling in max. drie termijnen).* Incl. een werkboek, digitale (audio-)bestanden, thee/koffie/water, en professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen). 
* Bij een aanvullende zorgverzekering kan een deel van de kosten vergoed worden. Raadpleeg voor de zekerheid even je polis bij jouw zorgverzekeraar. 
** Als je je vóór 15 juli 2018 aanmeldt geldt een earlybird korting. In plaats van €360,- betaal je dan €320,-.      
*** Voor leden van de Whiplash Stichting Nederland geldt een korting van 10% (ook op de earlybird korting).                                  
 
[Locatie]                                                                                                                                      Praktijk ‘Sweet Harmony’ – Benny Goodmanstraat 36, 1311 RA, Almere.

[Beschikbaarheid] Er is ruimte voor max. 5 deelnemers, dus wees er snel bij!
  

Vriendelijke groet,

Ralph

 

Training ‘Loslaten: van controle naar vertrouwen’

Data: 8-6, 15-6, 22-6, 29-6-2018 van 19:00 – 21:30 uur

Inhoud en praktische informatie: 

Wanneer je zaken die je in het verleden hebben tegengehouden loslaat, kun je met beide handen de toekomst grijpen!
In een wereld waarin duizenden dingen per dag je aandacht vragen, is leren loslaten bijna een onmogelijke opgave. Constant worden we geprikkeld en komen we in de verleiding om achter die prikkels aan te gaan. Soms kun je het gevoel ervaren dat je geleefd wordt, en de regie van je eigen leven niet meer in eigen handen hebt.
Wanneer er dingen (onverwachts) gebeuren in ons leven, wanneer iemand ons ego krenkt, of wanneer iets gebeurt wat haaks staat op onze eigen waarden en normen, kan het voorkomen dat je hiermee gaat ‘zitten’. Wanneer je hiermee gaat ‘zitten’, raak je eraan gehecht. Het blijft aan je kleven. Dit kan zijn door piekeren, verwachtingen, (soms diepliggende) emoties, en kan in sommige gevallen zelfs tot een (grote) last leiden die je met je meedraagt. Negatieve gedachten, emoties, angsten, het verleden of juist de toekomst kunnen veel tijd en ruimte in beslag nemen in je hoofd, hart of geest. 

Tijdens deze training zullen we stilstaan bij hechting en onthechting, onze waarden en normen, onze identiteitsontwikkeling en spirituele ontwikkeling (zelfrealisatie), en bij het leren verwerken (loslaten) van al deze aspecten die we ‘vasthouden’. 
Doel van de training: Leren loslaten van ‘controle’ en het leren vertrouwen op het leven en jezelf.

Deze 4-daagse training heeft de volgende opbouw/inhoud:
Dag 1: Hechting, waarden en de identiteitsontwikkeling
Dag 2: Onthechting (loslaten), associëren/dissociëren, overtuigingen en belemmerende patronen 
Dag 3: De weg van controle naar vertrouwen (d.m.v. oefeningen vanuit de ACT, Zelfhypnose en Mindfulness)
Dag 4: Vertrouwen op het leven en jezelf (d.m.v. oefeningen vanuit de ACT, Zelfhypnose en Mindfulness)

//Investering: €159,- (leden van De Bewustzijn School: €139,-)
Incl.: Hand-out met theorie en oefeningen, audio-opnames ter bevordering van het eigen loslatingsproces, lichte versnaperingen, fruit, thee en water.
Max. 20 deelnemers.

//Aanmelden: info@sweetharmony.nl / Tel.: 06-29399818

 

Workshop ‘Zelfhypnose – de sleutel tot het onderbewuste’

Datum: 13-05-2018 van 10:00 – 15:30 uur

Inhoud en praktische informatie:
Alle hypnose (trance) is zelfhypnose. Hypnotherapie en zelfhypnose is een prachtige methode om je eigen hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke klachten. Bij zelfhypnose, hypnotherapie en meditatie wordt een verhoogde staat van focus bereikt, waardoor het selectief denken wordt geactiveerd. En hierdoor wordt je ontvankelijker voor suggesties. Als we niet ontvankelijk zouden zijn voor suggesties, zouden we ook niet kunnen leren. Ieder mens leert dus middels suggesties, en kan zich hierdoor ontwikkelen.

In mijn workshop zal ik uitleg geven over: hypnotherapie; hypnose/trance; de verschillen tussen hypnose/trance, zelfhypnose, meditatie en visualisatie; waarvoor en hoe je zelfhypnose kunt toepassen.

Daarnaast zullen we oefenen met:
– in een trancetoestand komen en deze verdiepen
– een eigen ingebrachte klacht of probleem
– inzicht krijgen in en oefenen met de kracht van je eigen gedachte en de kracht van suggesties

Naast deze theorie en het oefenen met zelfhypnose zal er ook d.m.v. korte (geleide) meditatieoefeningen aandacht worden besteed aan het ervaren van je lichaam, geest en ziel. Mede hierdoor kun je inzichten verwerven die ten grondslag kunnen liggen aan een ‘vernieuwing’ van jouw Zijn.

Ben je geïnteresseerd om deze theorie en praktische tools te ervaren en zelf te leren gebruiken, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan info@sweetharmony.nl met de vermelding ‘Zelfhypnose workshop’. Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid om een deel van de kosten te declareren.
Wanneer persoonlijke onderwerpen meer aandacht en begeleiding nodig hebben, wordt de mogelijkheid geboden voor individuele sessies. Dit kan na afloop van de workshop met mij besproken worden.

Er zal thee, water, fruit en lichte versnaperingen tot je beschikking zijn, zodat jij alleen maar je lunch hoeft mee te nemen, welke genuttigd kan worden in de (korte) pauze.

// INFO
Dag: zondag 13 mei 2018
Tijd: 10.00 – 15.30 uur
Locatie: De Bewustzijn School, Lutmastraat 81, Amsterdam
Deelnamekosten: €75,- (niet-leden) / €55,- (leden De Bewustzijn School) – incl. een hand-out en enkele audiobestanden (verschillende inducties en een begeleide visualisatie: ‘innerlijke gids’)

*Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid om een deel van de kosten te declareren.

Ralph Sweet – hypnotherapeut en psychosociaal therapeut
www.sweetharmony.nl 
tel.: 06-29399818

 

8-weekse Mindfulness Training (MBSR/MBCT)

Data: 5, 12, 19, 26 April 2018 – 3, 10, 17, 24 Mei 2018 van 20:00 – 22:30 uur,  stiltedag op 31 Mei van 20:00 – 22:30 uur.

Pieker je veel? Heb je last van angsten of slaapproblemen? Wil je graag minder stress ervaren? Je beter leren concentreren en je prestatievermogen verbeteren? Wil je graag leren je beter te ontspannen? Je zelfbeeld en zelfvertrouwen vergroten? Wil je graag leren meer in het hier en nu te leven?
Dan is deze Mindfulness Training wellicht wat voor jou!
 
Wat is Mindfulness? Mindfulness wordt omschreven als ‘de bewustheid die ontstaat door doelbewust aandacht te geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen’.
Die bewustheid biedt ons een heel andere manier om ons leven te leiden en om te gaan met onze emoties, onze stress, onze gedachten en ons lichaam.
Via Mindfulness kun je je bewuster worden van de realiteit van het moment (in het hier en nu zijn) en de keuzes die je tot je beschikking hebt. Je leert met meer bewustheid te handelen, en wordt bewuster van onderlinge verbanden tussen externe gebeurtenissen, je gevoel, je gedachten en je gedrag. Daarnaast leer je dat je de dingen kunt zien zoals ze op dit moment feitelijk zijn en dat je ze kunt laten zoals ze al zijn.
 
Deze 8-weekse training zal bestaan uit: theorie, lichaamsgerichte oefeningen, meditatieoefeningen, aandachtsgerichte oefeningen, het bijhouden van een persoonlijk logboek, het verwoorden en uitwisselen van ervaringen.
Je ontvangt: een werkboek, digitale (audio-)bestanden, professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen).
  
[Aanmelden] Meld je aan via: info@sweetharmony.nl of bel naar: 06-29399818.
 
[Data & Tijden] 5, 12, 19, 26 April 2018, en 3, 10, 17, 24 Mei 2018 van 20:00-22:30 uur. Stiltedag: 31 Mei 2018 van 20:00 – 22:30 uur.
 
[Investering] €360,- (mogelijkheid tot betaling in max. drie termijnen).* Incl. een werkboek, digitale (audio-)bestanden, thee/koffie/water, en professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen). 
** Bij een aanvullende zorgverzekering kan een deel van de kosten vergoed worden. Raadpleeg voor de zekerheid even je polis bij jouw zorgverzekeraar. 
*** Als je je vóór 15 Maart 2018 aanmeldt geldt een earlybird korting. In plaats van €360,- betaal je dan €320,-.      
**** Voor leden van de Whiplash Stichting Nederland geldt een korting van 10% (ook op de earlybird korting).                                  
 
[Locatie]                                                                                                                                      Praktijk ‘Sweet Harmony’ – Benny Goodmanstraat 36, 1311 RA, Almere.

[Beschikbaarheid] Er is ruimte voor max. 5 deelnemers, dus wees er snel bij!
  

Vriendelijke groet,

Ralph

 

Workshop ‘Zelfhypnose – de sleutel tot het onderbewuste’

Datum: 18-02-2018 van 10:00 – 15:00 uur

Inhoud en praktische informatie:
Alle hypnose (trance) is zelfhypnose. Hypnotherapie en zelfhypnose is een prachtige methode om je eigen hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke klachten.

Bij zelfhypnose, hypnotherapie en meditatie wordt een verhoogde staat van focus bereikt, waardoor het selectief denken wordt geactiveerd. En hierdoor wordt je ontvankelijker voor suggesties. Als we niet ontvankelijk zouden zijn voor suggesties, zouden we ook niet kunnen leren. Ieder mens leert dus middels suggesties, en kan zich hierdoor ontwikkelen.

In mijn workshop zal ik uitleg geven over: hypnotherapie; hypnose/trance; de verschillen tussen hypnose/trance, zelfhypnose, meditatie en visualisatie; waarvoor en hoe je zelfhypnose kunt toepassen.

Daarnaast zullen we oefenen met:
– in een trancetoestand komen en deze verdiepen
– een eigen ingebrachte klacht of probleem
– inzicht krijgen in en oefenen met de kracht van je eigen gedachte en de kracht van suggesties

Naast deze theorie en het oefenen met zelfhypnose zal er ook d.m.v. korte (geleide) meditatieoefeningen aandacht worden besteed aan het ervaren van je lichaam, geest en ziel. Mede hierdoor kun je inzichten verwerven die ten grondslag kunnen liggen aan een ‘vernieuwing’ van jouw Zijn.

Ben je geïnteresseerd om deze theorie en praktische tools te ervaren en zelf te leren gebruiken, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan info@sweetharmony.nl met de vermelding ‘Zelfhypnose workshop’. Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid om een deel van de kosten te declareren.
Wanneer persoonlijke onderwerpen meer aandacht en begeleiding nodig hebben, wordt de mogelijkheid geboden voor individuele sessies. Dit kan na afloop van de workshop met mij besproken worden.

Er zal thee, water en fruit tot je beschikking zijn, zodat jij alleen maar je lunch hoeft mee te nemen, welke genuttigd kan worden in de (korte) pauze.

Deelname: €50,- (niet-leden) / €37,50,- (leden/team) – incl. een hand-out.
Waar: De Bewustzijn School, Lutmastraat 81, Amsterdam.

Ralph Sweet – hypnotherapeut en psychosociaal therapeut
www.sweetharmony.nl/ tel.: 06-29399818

 

8-weekse Mindfulness Training (MBSR/MBCT)

Data: 4, 11, 18, 25 Januari 2018 – 1, 8, 15, 22 Februari van 20:00 – 22:30 uur,  stiltedag op 1 Maart van 20:00 – 22:30 uur.

Pieker je veel? Heb je last van angsten of slaapproblemen? Wil je graag minder stress ervaren? Je beter leren concentreren en je prestatievermogen verbeteren? Wil je graag leren je beter te ontspannen? Je zelfbeeld en zelfvertrouwen vergroten? Wil je graag leren meer in het hier en nu te leven?
Dan is deze Mindfulness Training wellicht wat voor jou!
 
Wat is Mindfulness? Mindfulness wordt omschreven als ‘de bewustheid die ontstaat door doelbewust aandacht te geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen’.
Die bewustheid biedt ons een heel andere manier om ons leven te leiden en om te gaan met onze emoties, onze stress, onze gedachten en ons lichaam.
Via Mindfulness kun je je bewuster worden van de realiteit van het moment (in het hier en nu zijn) en de keuzes die je tot je beschikking hebt. Je leert met meer bewustheid te handelen, en wordt bewuster van onderlinge verbanden tussen externe gebeurtenissen, je gevoel, je gedachten en je gedrag. Daarnaast leer je dat je de dingen kunt zien zoals ze op dit moment feitelijk zijn en dat je ze kunt laten zoals ze al zijn.
 
Deze 8-weekse training zal bestaan uit: theorie, lichaamsgerichte oefeningen, meditatieoefeningen, aandachtsgerichte oefeningen, het bijhouden van een persoonlijk logboek, het verwoorden en uitwisselen van ervaringen.
Je ontvangt: een werkboek, digitale (audio-)bestanden, professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen).
  
[Aanmelden] Meld je aan via: info@sweetharmony.nl of bel naar: 06-29399818.
 
[Data & Tijden] 4, 11, 18, 25 Januari, en 1, 8, 15, 22 Februari 2018 van 20:00-22:30 uur. Stiltedag: 1 Maart 2018 van 20:00 – 22:30 uur.
 
[Investering] €360,- (mogelijkheid tot betaling in max. drie termijnen).* Incl. een werkboek, digitale (audio-)bestanden, thee/koffie/water, en professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen). 
** Bij een aanvullende zorgverzekering kan een deel van de kosten vergoed worden. Raadpleeg voor de zekerheid even je polis bij jouw zorgverzekeraar. 
*** Als je je vóór 1 December 2017 aanmeldt geldt een earlybird korting. In plaats van €360,- betaal je dan €320,-.      
**** Voor leden van de Whiplash Stichting Nederland geldt een korting van 10% (ook op de earlybird korting).                                  
 
[Locatie]                                                                                                                                      Praktijk ‘Sweet Harmony’ – Benny Goodmanstraat 36, 1311 RA, Almere.

[Beschikbaarheid] Er is ruimte voor max. 5 deelnemers, dus wees er snel bij!
  

Vriendelijke groet,

Ralph

 

Workshop ‘Zelfhypnose – de sleutel tot het onderbewuste’

Datum: 01-10-2017 van 11:00 – 16:00 uur

Inhoud en praktische informatie:
Alle hypnose (trance) is zelfhypnose. Hypnotherapie en zelfhypnose is een prachtige methode om je eigen hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke klachten.

Bij zelfhypnose, hypnotherapie en meditatie wordt een verhoogde staat van focus bereikt, waardoor het selectief denken wordt geactiveerd. En hierdoor wordt je ontvankelijker voor suggesties. Als we niet ontvankelijk zouden zijn voor suggesties, zouden we ook niet kunnen leren. Ieder mens leert dus middels suggesties, en kan zich hierdoor ontwikkelen.

In mijn workshop zal ik uitleg geven over: hypnotherapie; hypnose/trance; de verschillen tussen hypnose/trance, zelfhypnose, meditatie en visualisatie; waarvoor en hoe je zelfhypnose kunt toepassen.

Daarnaast zullen we oefenen met:
– in een trancetoestand komen en deze verdiepen
– een eigen ingebrachte klacht of probleem
– inzicht krijgen in en oefenen met de kracht van je eigen gedachte en de kracht van suggesties

Naast deze theorie en het oefenen met zelfhypnose zal er ook d.m.v. korte (geleide) meditatieoefeningen aandacht worden besteed aan het ervaren van je lichaam, geest en ziel. Mede hierdoor kun je inzichten verwerven die ten grondslag kunnen liggen aan een ‘vernieuwing’ van jouw Zijn.

Ben je geïnteresseerd om deze theorie en praktische tools te ervaren en zelf te leren gebruiken, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan info@sweetharmony.nl met de vermelding ‘Zelfhypnose workshop’. Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid om een deel van de kosten te declareren.
Wanneer persoonlijke onderwerpen meer aandacht en begeleiding nodig hebben, wordt de mogelijkheid geboden voor individuele sessies. Dit kan na afloop van de workshop met mij besproken worden.

Er zal thee, water en fruit tot je beschikking zijn, zodat jij alleen maar je lunch hoeft mee te nemen, welke genuttigd kan worden in de (korte) pauze.

Deelname: €50,- (niet-leden) / €37,50,- (leden/team) – incl. een hand-out.
Waar: De Bewustzijn School, Lutmastraat 81, Amsterdam.

Ralph Sweet – hypnotherapeut en psychosociaal therapeut
www.sweetharmony.nl/ tel.: 06-29399818

 

8-weekse Mindfulness Training (MBSR/MBCT)

Data: 28 september – 5, 12, 20, 26 oktober – 2, 9, 16 november van 20:00 – 22:30 uur,  stiltedag op 24 november van 12:00 – 14:30 uur

Pieker je veel? Heb je last van angsten of slaapproblemen? Wil je graag minder stress ervaren? Je beter leren concentreren en je prestatievermogen verbeteren? Wil je graag leren je beter te ontspannen? Je zelfbeeld en zelfvertrouwen vergroten? Wil je graag leren meer in het hier en nu te leven?
Dan is deze Mindfulness Training wellicht wat voor jou!
 
Wat is Mindfulness? Mindfulness wordt omschreven als ‘de bewustheid die ontstaat door doelbewust aandacht te geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen’.
Die bewustheid biedt ons een heel andere manier om ons leven te leiden en om te gaan met onze emoties, onze stress, onze gedachten en ons lichaam.
Via Mindfulness kun je je bewuster worden van de realiteit van het moment (in het hier en nu zijn) en de keuzes die je tot je beschikking hebt. Je leert met meer bewustheid te handelen, en wordt bewuster van onderlinge verbanden tussen externe gebeurtenissen, je gevoel, je gedachten en je gedrag. Daarnaast leer je dat je de dingen kunt zien zoals ze op dit moment feitelijk zijn en dat je ze kunt laten zoals ze al zijn.
 
Deze 8-weekse training zal bestaan uit: theorie, lichaamsgerichte oefeningen, meditatieoefeningen, aandachtsgerichte oefeningen, het bijhouden van een persoonlijk logboek, het verwoorden en uitwisselen van ervaringen.
Je ontvangt: een werkboek, digitale (audio-)bestanden, professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen).
  
[Aanmelden] Meld je aan via: info@sweetharmony.nl of bel naar: 06-29399818.
 
[Data & Tijden] 28 september, 5, 12, 20, 26 oktober, en 2, 9, 16 november van 20:00-22:30 uur. Stiltedag: 24 november van 12:00-14:30 uur.
 
[Investering] €360,- (mogelijkheid tot betaling in max. drie termijnen).* Incl. een werkboek, digitale (audio-)bestanden, thee/koffie/water, en professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen). 
** Bij een aanvullende zorgverzekering kan een deel van de kosten vergoed worden. Raadpleeg voor de zekerheid even je polis bij jouw zorgverzekeraar. 
*** Als je je vóór 1 september aanmeldt geldt een earlybird korting. In plaats van €360,- betaal je dan €320,-.                                         
 

[Locatie]                                                                                                                                      Praktijk ‘Sweet Harmony’ – Benny Goodmanstraat 36, 1311 RA, Almere.

[Beschikbaarheid] Er is ruimte voor max. 5 deelnemers, dus wees er snel bij!
 

Vriendelijke groet,
 
 
 

Workshop ‘Zelfhypnose – de sleutel tot het onderbewuste’

Datum: 16-7-2017 van 10:00 – 15:00 uur

Inhoud en praktische informatie:
Alle hypnose (trance) is zelfhypnose. Hypnotherapie en zelfhypnose is een prachtige methode om je eigen hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke klachten.

Bij zelfhypnose, hypnotherapie en meditatie wordt een verhoogde staat van focus bereikt, waardoor het selectief denken wordt geactiveerd. En hierdoor wordt je ontvankelijker voor suggesties. Als we niet ontvankelijk zouden zijn voor suggesties, zouden we ook niet kunnen leren. Ieder mens leert dus middels suggesties, en kan zich hierdoor ontwikkelen.

In mijn workshop zal ik uitleg geven over: hypnotherapie; hypnose/trance; de verschillen tussen hypnose/trance, zelfhypnose, meditatie en visualisatie; waarvoor en hoe je zelfhypnose kunt toepassen.

Daarnaast zullen we oefenen met:
– in een trancetoestand komen en deze verdiepen
– een eigen ingebrachte klacht of probleem
– inzicht krijgen in en oefenen met de kracht van je eigen gedachte en de kracht van suggesties

Naast deze theorie en het oefenen met zelfhypnose zal er ook d.m.v. korte (geleide) meditatieoefeningen aandacht worden besteed aan het ervaren van je lichaam, geest en ziel. Mede hierdoor kun je inzichten verwerven die ten grondslag kunnen liggen aan een ‘vernieuwing’ van jouw Zijn.

Ben je geïnteresseerd om deze theorie en praktische tools te ervaren en zelf te leren gebruiken, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan info@sweetharmony.nl met de vermelding ‘Zelfhypnose workshop’. Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid om een deel van de kosten te declareren.
Wanneer persoonlijke onderwerpen meer aandacht en begeleiding nodig hebben, wordt de mogelijkheid geboden voor individuele sessies. Dit kan na afloop van de workshop met mij besproken worden.

Er zal thee, water en fruit tot je beschikking zijn, zodat jij alleen maar je lunch hoeft mee te nemen, welke genuttigd kan worden in de (korte) pauze.

Deelname: €50,- (niet-leden) / €37,50,- (leden/team) – incl. een hand-out.
Waar: De Bewustzijn School, Lutmastraat 81, Amsterdam.

Ralph Sweet – hypnotherapeut en psychosociaal therapeut
www.sweetharmony.nl/ tel.: 06-29399818

 

Workshop ‘Leer loslaten’

Datum: 18-6-2017 van 13:00 – 15:30 uur

Wanneer je zaken die je in het verleden hebben tegen gehouden los laat, kun je met beide handen de toekomst grijpen!

In een wereld waarin duizenden dingen per dag je aandacht vragen is leren loslaten bijna een onmogelijke opgave. Constant worden we geprikkeld en komen we in de verleiding om achter die prikkels aan te gaan. Dit wordt een ‘Monkey Mind’ genoemd. Net als een aapje dat helemaal uit zijn dak gaat als je hem een banaan laat zien, is ons eigen gedrag vaak niet heel erg verschillend.
Wanneer er dingen (onverwachts) gebeuren in ons leven, wanneer iemand ons ego krenkt, of wanneer er iets gebeurt wat haaks staat op onze eigen waarden en normen, kan het voorkomen dat je hiermee gaat ‘zitten’.
Bijvoorbeeld negatieve gedachtes, emoties, angsten, het verleden of juist de toekomst (verwachtingen) kunnen veel tijd en ruimte in beslag nemen in je hoofd, hart of geest. Op het moment dat deze dingen opkomen in onze gedachten, blijven we hier vaak mee rondlopen. Totdat we ze op een juiste manier verwerkt hebben. Totdat we het leren loslaten.
En juist dat verwerken is vaak het probleem. We weten namelijk vaak niet hoe. We doen maar wat en hopen dat het ooit uiteindelijk verdwijnt. Maar zo werkt het helaas niet. Dingen verdwijnen vaak niet zomaar.

In deze workshop, georganiseerd door Cherish Rose van ‘Koester de kracht in jezelf‘, en onder leiding van Ralph Sweet zul je d.m.v. enkele (geleide) meditatieoefeningen en aandachtsgerichte oefeningen op weg geholpen worden om zelf beter te leren loslaten. Naast deze oefeningen zal er tijd en ruimte zijn voor een kort stukje theorie (zie o.a. hierboven) vanuit de Mindfulness en hypnotherapie. Aan het einde van de workshop zal er tevens ruimte en tijd zijn om je eigen ervaring(en) voor jezelf op te schrijven, of te delen met de groep (als je daar behoefte aan hebt).

De kosten van deze workshop bedragen € 15,00. Ben je lid van de Facebookgroep van Koester de kracht in jezelf? Dan betaal je € 12,50.
Wanneer jij je hebt aangemeld voor 18 mei 2017, ontvang je € 2,50 korting op de entreeprijs.
Je kunt je t/m zondag 11 juni aanmelden via: www.koesterdekrachtinjezelf.nl
Op de website vind je meer informatie over de inhoud van de workshop.

De workshop zal gegeven worden op De Bewustzijn School te Amsterdam.           
Tijdens de workshop zullen er gezonde snacks, water en thee beschikbaar zijn. Daarnaast ontvangt elke deelnemer voorafgaand aan de workshop een hand-out.

Wij kijken uit naar je komst!

Mvg,

Cherish Rose & Ralph Sweet

 

8-weekse Mindfulness Training (MBSR/MBCT)

Data: 10, 16, 24 mei – 2, 8, 14, 21, 29 juni – 9 juli (stiltedag) van 20:00 – 22:30 uur

Pieker je veel? Heb je last van angsten of slaapproblemen? Wil je graag minder stress ervaren? Je beter leren concentreren en je prestatievermogen verbeteren? Wil je graag leren je beter te ontspannen? Je zelfbeeld en zelfvertrouwen vergroten? Wil je graag leren meer in het hier en nu te leven?
Dan is deze Mindfulness Training wellicht wat voor jou!
 
Wat is Mindfulness? Mindfulness wordt omschreven als ‘de bewustheid die ontstaat door doelbewust aandacht te geven aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen’.
Die bewustheid biedt ons een heel andere manier om ons leven te leiden en om te gaan met onze emoties, onze stress, onze gedachten en ons lichaam.
Via Mindfulness kun je je bewuster worden van de realiteit van het moment (in het hier en nu zijn) en de keuzes die je tot je beschikking hebt. Je leert met meer bewustheid te handelen, en wordt bewuster van onderlinge verbanden tussen externe gebeurtenissen, je gevoel, je gedachten en je gedrag. Daarnaast leer je dat je de dingen kunt zien zoals ze op dit moment feitelijk zijn en dat je ze kunt laten zoals ze al zijn.
 
Deze 8-weekse training zal bestaan uit: theorie, lichaamsgerichte oefeningen, meditatieoefeningen, aandachtsgerichte oefeningen, het bijhouden van een persoonlijk logboek, het verwoorden en uitwisselen van ervaringen.
Je ontvangt: een werkboek, digitale (audio-)bestanden, professionele begeleiding (zo nodig bestaat de mogelijkheid tussendoor individuele sessies te plannen).
 
~Aanmelden:
E-mail: info@sweetharmony.nl
Tel.: 06-29399818.
 
~Data en tijden:
10, 16, 24 mei, 2, 8, 14, 21 en 29 juni, stiltedag op 9 juli – van 20:00 – 22:30 uur.
 
~Investering:
360 euro (mogelijkheid tot betaling in max. drie termijnen)
 
~Locatie:
Sweet Harmony – praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie
Benny Goodmanstraat 36
1311 RA  Almere-stad
 
~Zorgverzekering:
Bij een aanvullende zorgverzekering zal een deel van de kosten vergoed worden. Raadpleeg voor de zekerheid even je polis bij jouw zorgverzekeraar.
 
Vriendelijke groet,
 
* Deze kleine onderneming is onderworpen aan de vrijstellingsregeling van de belastingdienst, waardoor Btw niet van toepassing is.

 

Zelfhypnose – de sleutel tot het onderbewuste

Datum: 19-3-2017 van 10:00-15:00 uur

droomyoga-helder-dromen

Inhoud en praktische informatie:
Alle hypnose (trance) is zelfhypnose. Hypnotherapie en zelfhypnose is een prachtige methode om je eigen hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke klachten.

Bij zelfhypnose, hypnotherapie en meditatie wordt een verhoogde staat van focus bereikt, waardoor het selectief denken wordt geactiveerd. En hierdoor wordt je ontvankelijker voor suggesties. Als we niet ontvankelijk zouden zijn voor suggesties, zouden we ook niet kunnen leren. Ieder mens leert dus middels suggesties, en kan zich hierdoor ontwikkelen.

In mijn workshop zal ik uitleg geven over: hypnotherapie; hypnose/trance; de verschillen tussen hypnose/trance, zelfhypnose, meditatie en visualisatie; waarvoor en hoe je zelfhypnose kunt toepassen.
Daarnaast zullen we oefenen met:
– in een trancetoestand komen en deze verdiepen
– een eigen ingebrachte klacht of probleem
– inzicht krijgen in en oefenen met de kracht van je eigen gedachte en de kracht van suggesties

Naast deze theorie en het oefenen met zelfhypnose zal er ook d.m.v. korte (geleide) meditatieoefeningen aandacht worden besteed aan het ervaren van je lichaam, geest en ziel. Mede hierdoor kun je inzichten verwerven die ten grondslag kunnen liggen aan een ‘vernieuwing’ van jouw Zijn.

Ben je geïnteresseerd om deze theorie en praktische tools te ervaren en zelf te leren gebruiken, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan info@sweetharmony.nl met de vermelding ‘Zelfhypnose workshop’. Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid om een deel van de kosten te declareren.
Wanneer persoonlijke onderwerpen meer aandacht en begeleiding nodig hebben, wordt de mogelijkheid geboden voor individuele sessies. Dit kan na afloop van de workshop met mij besproken worden.

Er zal thee, water en fruit tot je beschikking zijn, zodat jij alleen maar je lunch hoeft mee te nemen, welke genuttigd kan worden in de (korte) pauze.

Deelname: €50,- (niet-leden) / €37,50,- (leden/team) – incl. een hand-out.
Waar: De Bewustzijn School, Lutmastraat 81, Amsterdam.

Ralph Sweet – hypnotherapeut en psychosociaal therapeut
www.sweetharmony.nl/ tel.: 06-29399818

 

Zelfhypnose – de sleutel tot het onderbewuste

Datum: 5-2-2017 van 10:00-15:00 uur

droomyoga-helder-dromen

Inhoud en praktische informatie:
Alle hypnose (trance) is zelfhypnose. Hypnotherapie en zelfhypnose is een prachtige methode om je eigen hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke klachten.

Bij zelfhypnose, hypnotherapie en meditatie wordt een verhoogde staat van focus bereikt, waardoor het selectief denken wordt geactiveerd. En hierdoor wordt je ontvankelijker voor suggesties. Als we niet ontvankelijk zouden zijn voor suggesties, zouden we ook niet kunnen leren. Ieder mens leert dus middels suggesties, en kan zich hierdoor ontwikkelen.

In mijn workshop zal ik uitleg geven over: hypnotherapie; hypnose/trance; de verschillen tussen hypnose/trance, zelfhypnose, meditatie en visualisatie; waarvoor en hoe je zelfhypnose kunt toepassen.
Daarnaast zullen we oefenen met:
– in een trancetoestand komen en deze verdiepen
– een eigen ingebrachte klacht of probleem
– inzicht krijgen in en oefenen met de kracht van je eigen gedachte en de kracht van suggesties

Naast deze theorie en het oefenen met zelfhypnose zal er ook d.m.v. korte (geleide) meditatieoefeningen aandacht worden besteed aan het ervaren van je lichaam, geest en ziel. Mede hierdoor kun je inzichten verwerven die ten grondslag kunnen liggen aan een ‘vernieuwing’ van jouw Zijn.

Ben je geïnteresseerd om deze theorie en praktische tools te ervaren en zelf te leren gebruiken, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan info@sweetharmony.nl met de vermelding ‘Zelfhypnose workshop’. Als je aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid om een deel van de kosten te declareren.
Wanneer persoonlijke onderwerpen meer aandacht en begeleiding nodig hebben, wordt de mogelijkheid geboden voor individuele sessies. Dit kan na afloop van de workshop met mij besproken worden.

Er zal thee, water en fruit tot je beschikking zijn, zodat jij alleen maar je lunch hoeft mee te nemen, welke genuttigd kan worden in de (korte) pauze.

Deelname: €50,- (niet-leden) / €37,50,- (leden/team) – incl. een hand-out.
Waar: De Bewustzijn School, Lutmastraat 81, Amsterdam.

Ralph Sweet – hypnotherapeut en psychosociaal therapeut
www.sweetharmony.nl/ tel.: 06-29399818

 

Op weg naar jezelf – van Oud naar Nieuw

Datum: 30-12-2016 van 12:00-15:30 uur

selfcompassion

Het nieuwe jaar zit eraan te komen. Een nieuw jaar betekent voor velen met nieuwe voornemens en/of intenties het nieuwe jaar in gaan. Maar hoe kun je dit nou doen op een manier waarbij je sterk in je schoenen staat en aan je voornemen/intentie kunt blijven voldoen?
Kom naar deze bijzonder middag en leer d.m.v. meditatieoefeningen en zelfreflectie-oefeningen hoe je met een zachtmoedig hart in de wereld kan gaan staan, en hoe je vertrouwen kunt vinden in je eigen wijsheid. Kijk en voel in jezelf, en ontdek waar jouw kracht zit. De kracht om jouw voornemen/intentie voor het nieuwe jaar duidelijk te krijgen, vorm te geven en vast te houden.
Tijdens deze middag zal je begeleid worden door Ralph, hypnotherapeut en meditatie-/visualisatiedocent, en zal er ruim tijd worden genomen om stil te staan bij ontstane gewaarwordingen en/of vragen.

Wil jij ook met een nieuwe kracht, zelfvertrouwen en bij jou passende voornemens/intenties het nieuwe jaar in? Meld je dan nu aan voor deze middag die zal plaatsvinden in praktijk ‘Sweet Harmony’ in Almere (www.sweetharmony.nl).

De investering in deze middag, en dus in jezelf, bedraagt 45 euro. Bij een aanvullende zorgverzekering kunnen deze kosten (deels) vergoed worden.
Incl. gezonde versnaperingen, water en thee en een ontspannen sfeer 🙂
Er is ruimte voor 5 deelnemers tijdens deze mooie middag, dus wees er snel bij. Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar: info@sweetharmony.nl.

Warme groet,
Ralph