Disclaimer

Deze website wordt met zorg geredigeerd. Praktijk Sweet Harmony besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De tekst van de officiële, schriftelijke publicaties zijn daarom doorslaggevend. Praktijk Sweet Harmony kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website. Deze website geeft soms toegang tot internetsites en/of informatiebronnen die door andere organisaties worden onderhouden. Praktijk Sweet Harmony kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s. Informatie die essentieel is voor de gebruiker dient dus altijd door de gebruiker zelf gecontroleerd te worden bij de uitvoerende of verantwoordelijke instantie.

Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit aan ons kenbaar te maken via een e-mail aan de webmaster?

Privacy

Praktijk Sweet Harmony hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Wij zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van deze website, maar uw naam of andere persoonlijke gegevens hoeven we niet te weten. Informatie over bezoeken aan deze website wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

De voor informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt en opgeslagen voor de afhandeling van de aanvraag of reactie, nu en in de toekomst.