Word je bewust van je eigen kracht & geluk.

Word je bewust van je eigen kracht & geluk.

28 november 2017 Uit Door Ralph

We hebben allemaal onze portie ­narigheid in ons leven. Het mislopen van kansen, mensen die ziek worden, ­relaties die stuklopen en overige malaise. Hoe we hiermee (leren) omgaan, is van groot ­belang voor onze lichamelijke en ­geestelijke gezondheid.

Je eigen karakter, maar vooral ook je ­instelling ten opzichte van de nare gebeurtenis, is bepalend voor het hervinden van je innerlijke harmonie. Wanneer de innerlijke harmonie hersteld wordt, kan dit vervolgens energetisch doorwerken in het lichaam.Om beter te leren omgaan met nare gebeurtenissen in je leven, kun je van alles doen waardoor je minder snel van je stuk gebracht wordt en veerkrachtiger in het leven kunt gaan staan. Wensen of verwachtingen, angsten, gewenning of berusting, smoesjes, piekeren… Word je er bewust van, accepteer dit van jezelf, en kies ervoor het los te laten. Het maakt je lichter en veerkrachtiger en geeft je opnieuw ruimte voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Je zult merken dat je steeds meer zelf de regie over je eigen leven, en dus ook je eigen gezondheid, kunt nemen. Maak van een probleem een uitdaging en merk ook dat je dit kunt dragen, juist omdat je meer hebt leren loslaten en steeds beter in verbinding komtte staan met jezelf en het ‘hier en nu’.Om bewuster in het leven te leren staan ende innerlijke harmonie in jezelf weer te ­hervinden, kun je je aanmelden bij praktijk Sweet Harmony voor hypnotherapie en ­psychosociale therapie, meditatielessen of een individuele (of groeps-)Mindfulness training van 8 weken. Ook kun je terecht bij de Bewustzijn School in Amsterdam, waar Ralph begeleide visualisatielessen verzorgt.

Je eigen karakter, maar vooral ook je ­instelling ten opzichte van de nare gebeurtenis, is bepalend voor het hervinden van je innerlijke harmonie. Wanneer de innerlijke harmonie hersteld wordt, kan dit vervolgens energetisch doorwerken in het lichaam. Om beter te leren omgaan met nare gebeurtenissen in je leven, kun je van alles doen waardoor je minder snel van je stuk gebracht wordt en veerkrachtiger in het leven kunt gaan staan. Wensen of verwachtingen, angsten, gewenning of berusting, smoesjes, piekeren… Word je er bewust van, accepteer dit van jezelf, en kies ervoor het los te laten. Het maakt je lichter en veerkrachtiger en geeft je opnieuw ruimte voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Je zult merken dat je steeds meer zelf de regie over je eigen leven, en dus ook je eigen gezondheid, kunt nemen. Maak van een probleem een uitdaging en merk ook dat je dit kunt dragen, juist omdat je meer hebt leren loslaten en steeds beter in verbinding komt
te staan met jezelf en het ‘hier en nu’. Om bewuster in het leven te leren staan en de innerlijke harmonie in jezelf weer te ­hervinden, kun je je aanmelden bij praktijk Sweet Harmony voor hypnotherapie en ­psychosociale therapie, meditatielessen of een individuele (of groeps-)Mindfulness training van 8 weken. Ook kun je terecht bij de Bewustzijn School in Amsterdam, waar Ralph begeleide visualisatielessen verzorgt.