Een innerlijke reis

Een innerlijke reis

11 mei 2016 0 Door Ralph

Een innerlijke reis

Sinds lang is mijn aandacht en interesse voor de mens, zijn/haar gedachten, emoties, overtuigingen en gedragingen groot. Het feit dat er een diepere laag in de mens aanwezig is, heeft me echter steeds meer doen beseffen waartoe een mens in staat is. Tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut kwam ik steeds meer in aanraking met ‘mijn binnenste’, mijn onbewuste en mijn ziel. Ik merkte al snel dat dit een hele fijne manier is om je lichaam, je geest en je ziel meer in balans te brengen. Dat je jezelf kunt helen en alle hulpbronnen tot een betere ‘jij’ al in je schuilen, is een leidraad in mijn leven geworden.

In deze ‘magische’ wereld waarin je je bewust kunt worden van je angsten en overtuigingen, maar ook van je talenten en creativiteit, wil ik je graag begeleiden. In mijn lessen waarin ik geleide meditaties en visualisaties verzorg, kun je heel laagdrempelig ervaren hoe het is om een eigen innerlijke reis te maken. Een innerlijke reis waarbij de volgende thema’s regelmatig naar voren komen: zelfvertrouwen, zelfliefde, chakra healing, het vinden van je innerlijke balans, het zuiveren van je energie, rust en ontspanning.

Voel je dus welkom om mijn lessen bij te wonen elke maandagochtend tussen 10.30 – 11.30 uur op de Bewustzijn School. Wil je liever individueel aan de slag kun je bij mij ook terecht voor een 1-op-1 sessie hypnotherapie, afgestemd op jouw wensen en vragen.

Teach me how to trust my heart,

my mind, my intuition, my inner knowing, the senses of my body,

the blessings of my spirit. 

Teach me how to trust these things

so that I may enter my sacred space and love beyond my fear,

and thus walk in balance with the passion of each glorious sun.

    

– Sweet Harmony –

Februari 2016