Behandeling

De behandeling start altijd met een intakegesprek. Je kunt dan telefonisch of per e-mail contact met me opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. In dit intakegesprek zal uitgebreid aandacht worden besteed aan hetgeen waaraan je wilt werken, welke doelen je hebt, en wat ik hierin kan betekenen. Samen zal er vervolgens een behandelplan opgesteld worden, wat dient als leidraad voor de verdere behandeling. Er kan altijd gedurende de behandeling afgeweken worden van dit behandelplan in overeenstemming met de cliƫnt.

In mijn praktijk bied ik behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende achtergronden en klachten. Naast individuele therapie bied ik ook mindfulness trainingen (groep/individueel), meditatielessen (groep/individueel), ontspanningssessies (individueel), relatietherapie en pedagogische ondersteuning aan gezinnen.

Een intakegesprek geeft vaak al veel inzicht(en) in de problemen die er spelen en middels verschillende therapievormen kunnen deze problemen vanuit meerdere invalshoeken belicht worden met als doel bewustwording en verandering.

Een sessie duurt tussen de 90-120 minuten. In enkele gevallen kan het zo zijn dat een sessie meer tijd nodig heeft.